avsluta din vinden: hur man bygger vinds väggar – del 2

Steg 1 – Bygg Frame

Steg 2 – Evening Frame

Steg 3 – Tillsätt Gips

I del 1 av denna guide för att bygga vinds väggar, skär du plattorna och dubbar, och du kommer nu lära sig att avsluta dina väggar genom att skapa och installera en låda. Dessa lådor är ramar som är avsedda att byggas på golvet och sedan monteras på väggen, så se till att du har en tillräckligt stor vindsutrymmet för att konstruera dessa väggar.

Du kommer också att ha flera skivor av gips som till slut skapa väggarna. I del två, får du lära dig hur du skapar ramarna, passa in dem i väggarna med hjälp av shims, bifoga dem till väggarna med hjälp av spikar, och avsluta dem med hjälp av en gips ark.

Att bygga ramen för vinden väggar, måste du samla ihop de delar som du redan har gjort, inklusive underläggsplattor och stud timmer. Du bör ha skurit dem till rätt längd för väggen, och dubbarna bör klippas för att passa underläggsplattor. Använd din skruvmejsel eller en borr för att ansluta 2 stud timmer vid vardera änden av fotplattan. Tillsätt resten av pinn virke med några inches tills du har en jämn kvadrat.

Innan du kan installera ramen på väggarna, du måste se till att den är jämn och nivå. Ett sätt att göra detta är att hålla ett lod mot sidan av ramen. Gör detta i vardera änden och kontrollera att ramen är nivån. Du kan sedan placera den mot sidan av väggen.

Montera ramen mot ena sidan, och sedan använda lod igen för att avgöra om det kommer att bli ännu. Du kan hammare i några shims för att säkerställa att ramen är ordentligt även. Nail ramarna på väggen, med spikar fördelade jämnt utmed sträckan.

Nu, slutföra installationen genom att fästa gips. Gips ark är lätt fäst på utsidan av ramen. Rada upp gips med dubbar och sulplattan vid toppen av taket och sedan spika det på plats. Du kan sedan justera nästa gips med detta och återigen spika den på plats.

När du har slutfört installationen av gips, lägga ett lager av gips över ytan av gips och låt den stå 24 timmar. När plåstret är torr på väggen, kan du sedan täcka över det med antingen ett skikt av färg eller någon vägg papper. Det är allt! Din vind väggar är klar.