bevakning frukt: bär ätande fåglar och insekter

Det finns flera sätt som du kan använda för att bevaka frukt bär växter och träd från naturen. Du måste utforma en aggressiv plan för att hålla din frukt bär säker från fågel och bug angrepp. Här är några tips för att hålla din frukt för din solo njutning;! Vilka arter äta frukt,? Om du är en fågelskådare, då kan du använda denna information för att lägga till frukt till dina fågelmatare. Men om du växer fruktträd eller bärbuskar, du vill veta vilka fåglar lockas till vilka typer av frukt.

Vad kan du göra,? Det finns flera metoder som du kan prova att hålla fåglar från att äta all frukt du växer så omsorgsfullt.

Insekter kräver ytterligare metoder, Sow buggar, skalbaggar, och många andra typer av insekter angriper också frukt och bär. För att kontrollera Thise skadedjur, kan du ta antingen ett naturligt förhållningssätt eller en kemisk väg för att styra,. Det är möjligt att använda en vanlig Sevin puder och effektivt styra många av frukt och bär äter insekter. För ett naturligt förhållningssätt, försöka plantera ringblommor runt de befintliga anläggningarna, eftersom de avskräcker många insekter,. Pepparmyntolja eller pepparmynta visar kan vara effektivt som en insekt avskräckande också.