döljer en vertikal luftkonditionering sladd

Det finns flera orsaker till att du kanske vill dölja sladden för din vertikala luftkonditioneringen. Du kanske har ett litet barn som tar stor glädje i att tugga på elektriska kablar, kan sladden utgöra en snubbelrisk eller det är helt enkelt ful.

Enkel Cover Up

Det enklaste sättet att dölja en sladd är att lägga det bakom redan befintliga möbler. Om du har många sladdar i samma område, tejpa ihop dem, vilket gör en sträng. Det är möjligt att dölja sladden i en matta, men detta kan skapa en brandrisk.

Om du bara vill förkorta sladd för din luftkonditionering, köpa en sladd Ener. Denna enhet kommer att rulla in sladden i en enhet. Denna enhet kan sedan vara nära utloppet. Detta utlopp kan lätt döljas av en möbel.

En PVC bana är ett enkelt sätt att dölja dina sladdar. PVC banan placeras över kablar som löper längs väggen. Den finns i många färger. Om en färg inte passar dina behov, helt enkelt köpa en färg som matchar färgen i rummet. Var noga med att köpa en bana som passar storleken på sladdar du vill dölja. Den enklaste typen av PVC för att installera har ett självhäftande baksida.

Steg ett: Början Installation

Börja med att mäta avståndet sladden kommer att köras. Skär PVC att matcha. Sand kanterna av röret för att undvika ojämna ändar. Förkorta och räta ut luftkonditioneringen sladdar så mycket du kan. Ta bort självhäftande baksida och fäst PVC på väggen. PVC bör köra i en rak linje, horisontellt eller vertikalt. Om du behöver justera sladden för att passa inuti banan. När du kommer till ett hörn vara noga med att skära kanterna på banan för att passa runt hörnet.

Steg två: sista handen

När du har täckt hela sladden, titta igen för att vara säker på att du har raka linjer. Om du inte kunde hitta en PVC bana som var samma färg som ditt rum, måste du måla över den. När du gör detta, måla först ett litet område. Vara säker på att den torra färgen är samma färg som väggen. När du är säker på att färgen är rätt färg, noggrant måla över banan. Gör ditt bästa för att smälta banan i väggarna. Detta kommer att göra det svårare för alla att se att du har kablar kör överallt.

När du är nöjd med ditt arbete, ett steg tillbaka och njuta av det. Du behöver inte längre oroa dig för sladdar som du njuta av den svala luften från luftkonditioneringen.