end-of-run elektrisk behållare ledningar

End-of-Run Wiring

När man använder End-of-Run

säkerhetsfrågor

Lägga till nya Wiring

Det finns många 2 huvudtyper av behållare ledningar, en som fortsätter vidare till en annan behållare och en som är slutet av loppet. Denna typ av ledningar syftar på den typ av krets. En slut-på-körning innebär att den elektriska anslutningen avbryts vid denna punkt. Ett tecken på en slut-på-körning är att endast en kabel är i kopplingsboxen. Om du har en fortsatt krets då blir det två som en kabel skickar el till nästa behållare.

Normalt varje behållare innehåller 5 olika platser, vanligtvis skruvar, där ledningar kan fästas. Det kommer att finnas en tråd som går in i uppsamlingslådan. För att ansluta ledningar måste du band tråden inne att tjock tråd kommer att vara en svart, vit och grön eller metalltråd. De svarta trådarna är varma och ska anslutas till mässingsskruvarna och de vita trådarna är neutrala. Dessa är kopplade till silverskruvarna. Se till att alla ledningar är fästa på samma sida av behållaren. Du kommer också att behöva bifoga den gröna kabeln till jordskruven. Den gröna tråden ibland kan vara en bar koppartråd. Det finns inget behov att fästa trådarna till den andra sidan av behållaren eftersom detta är slut-på-kör så att den inte är ansluten till något annat.

Normalt hittar slutet av körningen i varje rum. Detta beror på normalt du kommer att ha en brytare per rum. Om du har en specifik ljus eller uttag ansluten till en strömbrytare så att ljuset kommer att ha slutet av körningen ledningar. Inte varje uttag kommer att i slutet av körningen eller ansluten till en switch. Du kan ha en apparat, såsom en tvättmaskin, kopplad till ett uttag. Det finns ingen växel eftersom du använder på / av-knapp på maskinen. Du kan enkelt skapa ett slutet av körningen behållare genom att koppla utgående kablar. Bara vara medveten om att uttag efter detta kärl inte längre kommer att fungera om du ansluta dem till en annan krets.

När du gör din egen inkoppling finns säkerhetsproblem som du har att göra med elektricitet. Det är viktigt att du stänger av kretsbrytaren för kretsen du arbetar på. Stänga av skrivaren är inte tillräckligt eftersom ledningarna kommer fortfarande att innehålla en laddning och vara varm. Du kan använda en testare för att säkerställa att det inte finns någon ström, som flyter även om ledningarna. Jordning är också viktig. Om du har en metall kopplingsboxen då kommer det att bli nödvändigt att jorda rutan. Detta är utöver att fästa jordkabeln.

När du lägger till nya ledningar till ett system, du vill ansluta till den nuvarande slutet av körningen kärl. Detta kommer att få det utrymme som krävs för att ansluta de nya ledningar. Om du sätter en uppsamlingslådan på annat håll, så se till att du ansluter samma färgade trådar tillsammans. När du har gjort en behållare ledningar hittar alla de övriga att vara mycket lätt. Detta är en ganska enkel hushåll uppgift eftersom alla ledningar är färgkodade på samma sätt. Standard kärl ledningar i ett hus kommer att vara densamma som ledningarna i ett annat hus.