enkel rostfri diskbänk rengöring

Använd Bleach

Använd bakpulver

En rostfri diskbänk tillför elegans till ditt kök. Men om du rengör en rostfri diskbänk vara en svår uppgift. Med enkla hushållsmaterial, kan du göra din rostfri diskbänk rena och blanka på nolltid.

Du kan använda blekmedel för att rengöra din rostfri diskbänk. Allt du behöver göra är att stänga diskhon avlopp och fyll den med varmt vatten och sedan lägga till en kopp av blekmedel. Lämna sink under 3 timmar. Blötlägg pappershanddukar i diskhon och lägg dem på kanterna av diskhon bassängen. Låt pappershanddukar i diskhon för ytterligare 3 timmar.

Det sista steget är att tömma diskbänken och ta bort pappershanddukar i diskhon bassängen. De flesta av smutsen är borta nu på grund av blekmedel. Ta bort återstående smuts genom att skrubba med en liten tandborste. Vid denna tid, kan du enkelt ta bort eventuella kvarvarande smuts på grund av den mjukgörande effekten av blekmedel. Skölj din diskho med rent vatten och låt torka. Torka med en ren trasa.

Spray varmt vatten över diskbänken området inklusive diskhon bassängen. Strö en jämn mängd bakpulver på rostfri diskbänk. Låt stå i 15 minuter. Skrubba bakpulver i diskhon med hjälp av ett badrum skrubber. Skölj av bakpulver med kallt vatten. Torr torka diskbänken med hushållspapper.