fot vänliga billiga utomhusmattor

Billiga utomhus mattor kan komma i en mängd olika material från syntet såsom olefin till material som är nästan som Astroturf. Utomhus mattor som brukade vara populär särskilt på verandor och däck som såg ut som gräs, men kändes som plast görs fortfarande idag. Det är fortfarande billigt, men det är inte så trevligt att gå på eller röra de nya syntetiska material.

Olefin (polypropen); Olefin är ett syntetiskt material som är petroleumbaserade som är gemensamma för användning inomhus / utomhus mattor och många olika typer av mattor och tyger som är avsedda att användas huvudsakligen utanför. Många billiga utomhus mattor tillverkas endast av olefin eftersom det är ett billigt tyg för att skapa och eftersom det står upp till väder så bra.

Det är UV-beständig så att den inte kommer att blekna, och det är färgäkta så färgen inte kommer att köras i regnet. Eftersom det är syntetiskt, så länge som den hålls ren från jord och organiska material, kommer det inte mögel. Och det gör billiga utomhus mattor som är mycket mer bekväm att gå på än äldre typer av syntetmaterial. Utomhus mattor tillverkade med olefin kan också ha gummi eller annan typ av stöd som griper för att göra det säkrare att gå på.