franska garderob dörrar: installation på ett enkelt sätt

För en elegant förändring till ett sovrum, kan franska garderob dörrar göra en drastisk effekt med relativt liten arbetsinsats,. Ta dina mått försiktigt, du vill inte få dörrar som är för kort, eller inte tillräckligt bred. Ta dina mått noggrant och hitta de som passar din garderob öppning;. Hang Gångjärn och monteringsutrustning, Det finns flera stycken av hårdvara, men de är mycket enkel i sin installation. Montera gångjärnen på dörrar och sväng bilagor till ytterdörrarna, medan spärrsvängarmarna gå på innerdörrar,. Installera Bärlist, När maskinvaran är installerad kan du justera den övre spåret och skruva fast den i dig. kan sedan hänga båda sidor av franska garderob dörrar, men inte installera den nedre banan ännu. Skjut stiftet som kom med dörrarna i svängmekanism för att säkra dörrarna,. Installera Bottom Track, skruv botten spår i golvet och installera dörrarna i den med anvisningarna som medföljer. Säkra vreden och testa de nya franska garderob dörrar. Om det finns några justeringar att göra du kan göra dem med en skruvmejsel längs botten eller toppspår. Justera vid behov för att få en smidig stängning dörr.