handknutna mattor: tips

Att välja ett mönster

Installera

ägna tid

Mattor är en viktig del av alla inredning plan. En gör-det-själv hem dekoratör kan använda mattor för att knyta ihop designtema. Matta val kan påverka inte bara färg, textur och vinklar av utsmyckning tema, men också den övergripande känslan av dekorerar. Istället för att köpa en matta, kan du göra din egen. Läs vidare för mer information.

Att göra en handknuten matta är ett underbart hantverk projekt som många av oss minns från barndomen och från lägret projekt. Även om vi kan vara äldre nu, vävning handknutna mattor kan fortfarande vara en givande och roligt projekt som vi inte bara njuta av oss själva, men kan lära den yngre generationen.

Du kan hitta handknutna matta projektkit vid nästan varje fartyg butik och även på vissa lågprisbutiker. För många individer, med hjälp av ett kit är det bästa sättet att starta en knuten matta projekt, särskilt om de inte vill investera en hel del pengar i leveranser som vävstolar och andra objekt. Kit är också bra för nybörjare till hands knutar, eftersom de ger exakta instruktioner, garn och mönster att följa.

När du har valt ett mönster och en projekt-kit, då är du redo att börja ställa in din hand knyta matta projekt. Se till att du har alla de objekt som anges i instruktionerna för projektet. De flesta kit innehåller allt du behöver, förutom sax.

Några små och enkla knutna matta projekt kan slutföras i en ren eftermiddag, men en större och mer komplicerat projekt kommer sannolikt att ta dig minst flera eftermiddagar för att slutföra projektet. Istället för att försöka slutföra projektet ensam, be flera vänner eller några barn att delta i det roliga och använda arbetstid för att prata och besöka med varandra.