hänger en bylte ljuskrona

Steg 1 – Läge

Steg 2 – Installera första takkrok

Steg 3 – Installera andra takkrok

Steg 4 – Häng Chandelier

Steg 5 – Anslut det i

Steg 6 – Installera glödlampor

Steg 7 – Slå på strömmen

En bylte ljuskrona ger skönhet och elegans till alla hem utan att behöva såga hål i taket eller kör ledning genom väggarna. Bylte ljuskronor skapas genom att omvandla en vanlig ljuskrona i en ljuskrona som kan hängas från vanliga tunga taket krokar genom att tillsätta en bylte lampa kit eller du kan köpa en färdig bylte ljuskrona. Hängande en bylte ljuskrona är inte svårt, och kan du i allmänhet slutföra projektet i en timme eller två. Beroende på storleken på ljuskrona, kan du behöva lite hjälp hissa ljuskronan upp till taket.

Välj en plats där du vill hänga din nya bylte ljuskrona. Se till att det finns en stud stag eller tak regel som du kan skruva din tunga tak krok i. Du kan använda din stud finder att hjälpa dig att uppnå detta.

Installera en av de tunga tak krokar i läge. Du kan köpa ett tak krok som utformats speciellt för att hänga ljuskronor. Om du väljer denna typ av ljuskrona du oftast måste förborra två hål och använda metallträskruvar som följer med ljuskrona krok för att fästa den till ditt tak.

Installera en annan takkrok några inches bort från väggen som har eluttaget du kommer att använda för att ansluta din bylte ljuskrona i. När du har valt plats, skruva takkrok i en regel eller en stud stag som du hittar med regeldetektor.

När du drapera kedjan eller kabelkåpan över den andra haken sätta plug-in i electical uttag du har valt.

Installera erforderligt antal glödlampor i din bylte ljuskrona.

Använd växeln som är inbyggd i den elektriska sladden för bylte ljuskrona och se till att ljuskronan slås på och fungerar som den ska.