spelrum spelbordet konstruktion guide

Steg 1 – Skär styrelsen

Steg 2 – Fäst Fabric

Steg 3 – Räcken

Steg 4 – Gångjärn

tips

Om din familj tycker om att spela kortspel, bygga ett spelbord i ett spelrum är ett projekt som du kan njuta av. En stor spelbord kan göra det enklare att spela kort med en massa människor, men det kan bli dyrt att köpa en. Denna artikel kommer att lära dig hur man bygger en cirkulär spelbord som kan användas för en mängd olika kortspel. Det kan även vika upp för lagring.

Ta en penna och markera en rad om 6 inches från kanten av tabellens långsidor. Därefter markera en rad om 12 inches från de andra sidorna. Skär styrelsen och göra en markering 21 inches från sidan och från slutet, uppfyller de båda varumärkena tillsammans. Gör en båge genom att borra ett hål i trä och spika den andra änden till mitten av tabellen,. Placera en markör i hålet så att du kan dra bågen i tabellen. Gör detta för den andra sidan också. Detta kommer att skapa en oval form. Skär bordet på mitten så att den kan ledat förbundna med varandra senare. Du kan lämna bordet hål om du planerar att vika benen snarare än tabellen.

Ta tyg och häfta det till sidor av bordet, vilket gör att du drar tyget tätt. Flytta hela vägen runt bordet och se till att du häfta på den sida som inte kommer att vara högst upp i tabellen. Om du har häftklamrar poppar upp genom bords de kommer att vara farligt och gör det svårt att spela spel på ytan. Om du har beslutat att sänka bordsskivan i halv, använda två tygstycken.

Att skapa räcken, skära nudlar pool ner längden på en sida, men se till att du inte skär dem hela vägen i hälften. Sätt räcken på sidan av bordet och använda tejp för att hålla dem samman. Du kan också lägga till tyg för att täcka räcken.

Om du väljer att klippa bordsskivan, installera gångjärnen nu. Du behöver ungefär tre uppsättningar av gångjärn och en automatisk skruvmejsel för att skruva fast gångjärnen på plats.

Om du vill att tabellen ska ha ben, bifoga några använder gångjärn också. Men se till att du lägger till en mekanism som kommer att säkerställa tabellen förblir öppen när du använder den.

Om du inte täcker nudlar med tyg, välja en färg som går bra med tabellen och matchar inredningen i spelrummet. Detta är ett ganska svårt projekt, så se till att du avsätta tillräckligt med tid för att slutföra det.

Se också till att du drar duken tätt över bordet så att du inte har veck när du spelar spel på ytan.