få sol rabatter energi

Uppgradering till solenergi i ditt hem blir mycket billigare genom tillgängligheten av rabatter från olika myndigheter. Här är en guide till att få rabatter för att investera i olika solenergi inklusive varmvatten, solceller och sol hybridbilar,. Solar Water Uppvärmning

Varmvattenberedare är ett av de sätt som många människor försöker att spara energi i sina hem. En sol vatten värmesystem kommer att lägga effektivitet till både energiräkningar samt vatten till spillo. Så länge som åtminstone hälften av den energi som genereras av sol vatten värmesystem genereras av solen bör du kvalificera sig för en skatterabatt. Detta program är bara bra för husägare (inte för företag) och inte är berättigad på värmesystem som används för badtunnor eller pooler. Alla Energy Star sol varmvattenberedare kommer att kvalificera sig för krediten. Du måste ansöka om kredit och har installerat före den 31 december, är 2016. Rabatten för denna 30 procent av kostnaden för vattenvärmaren själv,. Solcellssystem

Om du installerar ett solcellssystem för ditt hem huvudsakliga källan till elektricitet, kan du vara berättigad till en rabatt på 30 procent av kostnaden för systemet. Du måste ha installerat före 31 december 2016 och den måste uppfylla alla brand och elektriska koder,. Solar hybridbilar

Om du väljer att köpa en hybrid sol bil, kan du vara berättigad till en rabatt också. Dessa rabatter är lite svårare att räkna ut, men de är tillgängliga. Rabatten belopp baseras på en formel som tar fordonsvikten, teknik och bränsleekonomi och jämför den med icke-hybridbilar för samma modeller. Det finns ett tak placeras på antalet bilar som kan få denna rabatten. Locket är 60.000 bilar per tillverkare. Toyota och Honda har redan träffat sin mössa så rabatter inte kommer att vara tillgängliga för dem. Krediter är fortfarande tillgängliga för Ford, GM och Nissan, men,. Hur får dessa krediter

För att ansöka om dessa krediter du behöver för att hålla alla kvitton för både produkten och installationen. Du kommer att behöva upprätthålla en tillverkare certifiering uttalande också. Utan denna certifiering dokument du inte kvalificerar sig för eventuella rabatter. Dessa kredit gäller även nya hem konstruktion som använder dessa sol alternativ. Få en kostnad nedbrytningen av varje sol element du använder. Du kommer att behöva lämna in dessa dokument när du lämnar in din deklaration att göra anspråk på rabatten.

När du uppgraderar eller lägga till nya system för ditt hem, överväga sol alternativ. De rabatter som finns tillgängliga kan göra skillnaden mellan en sol alternativ du inte har råd och en som du kan. Den stora payoff kommer på vägen som dina energikostnader börjar att återspegla den ökade energieffektiva av solsystem.