fyra köksgolvet idéer: design möter hållbarhet

Har du en ö bänk?

Har du ett litet kök Space?

Hur mycket trafik kommer att köket har?

Hur många apparater Ska dig ha?

Bricka

Svara på dessa enkla frågor när man överväger olika kök golv idéer i material som vinyl eller kakel.

Om du gör, kan du eliminera fast yta vinyl snabbt. Oavsett vad de använder för att täta sömmarna av arken av vinyl, kommer det att dra upp vid exponering för vatten. Kakel skulle vara en mycket bättre lösning på denna våning. Inställning av golvplatta i en vinkel på 45 grader från väggen producerar ett diamantmönster som kan maximera ett utrymme snabbt. Detta kommer dock att påverka din kostnad per fot, eftersom du kommer att ha mer avfall. En fantastisk möjlighet är att göra vad som är känt som en spansk golv, vilket innebär små dekorativa plattor installerade vid ändarna av de vinklade huvudgolvplattor. Dessa kan vara färgmatchad till din nuvarande kök.

I det här fallet kan ark vinyl vara din bästa insats. Många av de nya vinyl varorna kommer i breda rullar som kan ge en kontinuerlig, helt vattentät yta. Om vinyl är att ställas in på en vinkel, se till att bladet varor kommer att täcka hela området.

Många av de nyare stilar vinyl ark har samma “prick” mönster inbyggd i dem, och du kan replikera utseendet på en prydlig kakel jobb på en bråkdel av kostnaden med denna typ av fast yta produkt.

Om du har barn eller husdjur eller om du roa ofta, undvika den mjuka blad vinyl för en mer hållbar “hård yta” vinyl. Den enda nackdelen med detta arkprodukten är att konstruktions stilar är ganska begränsad och kan kosta mer att installera. Kakel kan chip, och sedan glasyr på toppen av det är ingenting annat än en tunn fernissa av glas, kan det bli en fara med tuff användning.

Stora kylskåp och frysar kan lätt skada golv om de flyttas om för mycket, särskilt på tunn vinyl. Kakel fungerar bäst för att stödja tunga apparater, men om du har en diskmaskin, kan du behöva installera en ny bänkskiva, alltför. Lyckligtvis, bänkskivor är ganska lätta att sätta in efter ditt nya golv har installerats. Kom ihåg: Arbeta alltid nedifrån och upp!

Kakel, oavsett om keramik eller natursten, förmodligen den bästa insatsen för dollarn när det gäller kök golv. De reflekterar mer ljus, och är lättare att hålla ren än bara om någon annan våning där du förbereder och förvara mat. På nedåtsidan, kan vissa lätt knäckt, så se till att du har några extra för snabb och enkel ersättning.