glasfiber garageportar: underhåll och rengöring

Hålla glasfiber garageportar rena och kommer inte bara att få dem att fungera bättre, men det kommer också att förlänga livslängden på dörrarna.

Ta hand om Glasfiber Garage Doors

Hålla upp på upprätthållandet av dina garageportar är nyckeln. Små problem som förbises i dag kan bli större problem i morgon. Kontrollera regelbundet dina garageportar att se till att de öppnar och stänger ordentligt. Om du märker att hjulen fastnar, spraya med en grafit spray för att hålla dem rulla smidigt. Inspektera alla skruvar och gångjärn för att se till att de alla är på plats och tät.

Underhålla glasfiber dörrar innebär också att se till att det inte finns något vatten rinner ner på, eller puddling runt dörrarna. Vatten kan tänja och skada glasfiber garageportar, så se till att din takfoten tråg är i funktionsdugligt skick. Också direkt något vatten från ditt garage golvet.

Rengöring Dina Glasfiber Garage Doors

Rengöring garageportar kommer också att gå en lång väg att behålla dem. Rengöring någon smuts eller skräp från banan på dörrarna kommer att innebära att det öppnas och stängs ordentligt och kommer inte att skadas.

När det gäller rengöring av själva dörren, är det bästa en lösning av vinäger och vatten. Detta kommer att skära genom någon smuts eller fett på dörren och du wont’t behöver oroa sig för att använda en kemisk rengöring i ditt garage om det inte är väl ventilerat.