gmc reparationshandbok: dörrhandtag reparation

Ta din dörr Panel

Disconnect Dörrhandtag

Installera nytt handtag

installera Panel

En GMC reparationsmanual är ett ovärderligt verktyg som du alltid bör konsultera när du arbetar på din GMC fordon. Detta kan vara antingen i form av den faktiska instruktionsboken, eller en eftermarknaden reparation handbok som bygger på en komplett tår ner och ombyggnad av din GMC fordon. En av de vanligaste reparationer är en bruten dörrhandtag.

För att komma åt dörrhandtaget mekanismen måste du ta bort luckan. Ta bort alla skruvar och kraft bilagor med en skruvmejsel. Lossna dörrhandtag genom att bända bort det försiktigt. Du kommer att finna en annan interiörpanel som kan tas bort med en skruvmejsel samt ett plast väderskydd.

Skruva loss handtaget från manöverstången och skruva de två bultarna som ansluter den till insidan av dörrhandtaget.

Placera den nya dörrhandtag på plats och fäst till dörren kroppen. Anslut manöverstången och låsclipset. Anslut tillfälligt kraftkomponenter för att se till att dörrhandtaget kommer att fungera.

När du vet att dörrhandtaget fungerar korrekt kan du ställa in väderskydd tillbaka på plats liksom den inre panelen. Byt ytterdörren panelen genom att trycka på popnitar i hålen. Slutligen ersätta alla kraft tillbehör och skruvar.