hängande krukor: rack idéer

Pot Rack Hung över Sink

Trä Pot Rack hängas på väggen

Dubbla Pot Rack och Window Behandling

Pot Rack och ljuskrona Combo

Gör din egen Pot Rack

När det gäller kök lagring, pot rack är ett bra sätt att maximera utrymmet. Det finns så många olika alternativ för att passa alla stil eller budget du kan ha. Nedan är några idéer som hjälper dig att utnyttja all tillgänglig plats i köket.

En favorit typ av pot rack är en stil som hänger direkt över diskbänken. Med denna typ av potten rack kan du helt enkelt tvätta grytor och kastruller och hänga upp dem på tork på ett snabbt och effektivt sätt. Med hektiska liv är det viktigt att hitta sätt att göra matlagning och sanering process lätt.

När man överväger en pot rack de flesta människor inte överväga möjligheten att ett rack som hänger på väggen. Detta är en stor möjlighet om du har välvda tak eller om du inte vill hänga krukor används för dekoration som en central i ditt kök. Denna typ av pot rack kommer att hålla dina skåp överfylls och kan anpassas för att passa designen av ditt kök från modern till traditionell.

Ett bra sätt att lägga stil till funktionaliteten hos din pot rack är att använda den för att skapa ett fönster behandling. Du kan helt enkelt hänga grytor och kastruller på en traditionell draperi stång. Det är klokt att lägga till extra stöd och ett mittfäste för att säkerställa att grytor och stekpannor förblir säkra. Detta är bra att använda i stället för en gardinkappa över ett köksfönster, och fortfarande gör det möjligt att se ut genom fönstret klart.

Om du har en köksö, ett bra sätt att maximera lagring och skapa en vacker mittpunkten är att välja en pot rack som även kan användas som en ljuskrona. Du kan välja en stil som tillåter dig att använda levande ljus, genom att tända ljus ovanpå denna pott rack kan du skapa en avslappnad stämning i hela köket. Du kan också välja att ha elektricitet köra in i området du vill hänga din ljuskrona / pot rack. Detta är ett bra sätt att införliva ljus och lagring allt i en stor bit.

Ett annat alternativ om du letar efter en prisvärd och roligt projekt för ditt kök är att skapa din egen pot rack. Du kan använda allt från en gammal trä skärmen dörr till en uppsättning av dymlingar eller två av fyra och dekorativa kedjor. Med detta projekt kan du vara kreativ och njuta av att göra något som kommer att lägga stil till ditt kök, men också ge dig värdefull extra lagringsutrymme.

Oavsett hur stor din kök verkar vara, kan du aldrig ha tillräckligt skåp eller låda utrymme. Genom att hitta en plats för en pot rack, oavsett om det är på väggen, över ett fönster, eller ens hänger över en köksö, kommer du att skapa extra lagringsutrymme som är avgörande för varje hem.