hår i avloppet: hur man kan förhindra en blockering

Drain Guards

Drano Tillämpningar

Om du ofta får hår i avloppet, kan du letar efter ett effektivt sätt att förhindra blockering. Om så är fallet, kommer du vara glad att veta att det finns två enkla metoder för hår blockering förebyggande.

Placera en dränerings vakt över ditt badkar avlopp är utan tvekan det enklaste sättet att förhindra hår täppa. För bästa resultat, är det rekommenderat att du använder en med mycket små hål, eftersom detta kommer att stoppa hår från att hitta sin väg in i avloppet. Kom dock ihåg att vid slutet av varje bad eller dusch, måste du plocka upp en liten eller stor grupp av hår, beroende på hur mycket du kasta i badkaret, från basen av ditt avlopp.

Regelbundna Drano applikationer är en annan effektiv förebyggande åtgärd mot hår i avloppet. Om ditt badkar avlopp är benägen att hår träskor, häll en liten mängd Drano i sjön en gång varannan vecka. Detta kommer att hjälpa lösa upp hår i ditt avlopp innan den har möjlighet att ackumuleras och bilda en täppa. Om du har en stor familj, kanske du vill utföra denna process varje vecka. Vid tillämpning Drano, noga med att använda en konservativ mängd, särskilt om det endast är tillämpas som en förebyggande åtgärd. Några av de potenta kemikalier som finns i denna produkt kan äta bort på dina ledningar om det administreras i stora mängder.