kran reservdelar: vad man ska förbereda sig för reparation

Du behöver kran reservdelar när kranen blir för gammal för att fungera korrekt eller så smutsiga att man bara inte kan ta sitt utseende längre. Du måste ta hänsyn till storlek och avslutningen av reservdelar. Se alltid till att de kommer att matcha det allmänna utseendet på ditt badrum eller kök. Du behöver inte oroa dig för kostnaderna eftersom det vanligtvis, reservdelar till din kran är mycket prisvärd,. Gemensam kran Reservdelar, Dessa delar är de vanliga misstänkta när du har en läckande kran. Du behöver dessa delar hemma om du vill avsluta din kran problem snabbt.

Sällan används Kran Reservdelar, Dessa är delar som sällan byts ut eller det kan vara så att dessa delar endast används för vissa typer av kranar.

Andra saker att förbereda när du byter kran delar; Det är inte bara reservdelar som du behöver för att förbereda, du behöver verktyg för att få arbetet gjort. Du behöver en nyckel, ett skruvstäd grepp, och kanske en skruvmejsel. Vanligtvis rörmokare använder en skiftnyckel för att lossa muttrar och bultar. Under tiden kommer du att behöva ett skruvstäd grepp för att klämma snäva objekt som behöver vändas eller lossas. När det gäller en skruvmejsel, det finns skruvar i kranen enheten som behöver vändas,. Om du tror att problemet orsakas av en defekt kran säte, då du skulle behöva en plats byrå. Detta verktyg används för att jämna ut eller reface ytan av icke-utbytbara kran säten,. När du har alla nödvändiga reservdelar och verktyg inom räckhåll, glöm inte att stänga av huvudventilerna som matar vatten i kranen. Detta säkerställer att du inte blir blöt vid fastställandet din besvärande kran. Börja ta bort de delar som kommer att ersättas. För att göra det enkelt för dig vid återmontering delarna, linje alla kran delar i den ordning som du har tagit bort dem.