spis mantel idéer

Innan du köper en mantel för ditt hus, måste du ta hänsyn till pris, design, material och sytles av olika spis mantel idéer för att välja den perfekta spis mantel för dig.

Vad är några spis Mantel idéer?

En öppen spis mantel kan spela en viktig roll i stil och design i ditt hem. När du tänker på idéer för din spis mantel, måste du överväga pris. Spis mantels kan hittas någonstans från mindre än $ 1400, upp till över $ 5000 och därefter.

Du måste också överväga stilen och känner att du går för i ditt hem. Vissa hem njuta av en äldre, rustik känsla och en tegelsten spis mantel är perfekt för detta. Andra kanske vill ha en klassisk känsla, och de föredrar en marbel spis mantel. En annan typ av stil du kan hitta är trä. Träslag som finns är: ek, körsbär, lönn och tall. De billigare spis mantels är gjorda av betong och puts.

En öppen spis mantel kan ge ett rum en annan känsla, och det är därför de finns i olika utföranden. Manufacurers utforma spis mantel i samtida, höft, land och traditionella mönster.