trädgårdstrender

Under de senaste 25 åren, har Murray Anderson hanteras praktiskt taget varje hem förbättring projektet kan tänka sig. En ivrig DIYer har han uppgraderat, ombyggda och renoverade sina hem allt på egen hand. Nu har han vänt sin fokus till att dela denna expertis med sina läsare.

Jordbruk och trädgårdsarbete har funnits nästan sedan tidernas begynnelse, och medan det primära syftet med trädgårdsarbete var att odla mat, har trädgårds utvecklats och det finns åtminstone tre identifierbara trender som framträder bland trädgårdsmästare i Nordamerika. En trend är mot hem (eller kök) trädgårdar att växa en ökande mängd av en familj mat. Samtidigt, i linje med många människors önskan att leva i en mer miljövänligt sätt är trädgårdsmästare letar efter sätt att göra sina trädgårdar mer “grön” och ekologiskt. Slutligen (återigen kanske i ett försök att få mer i kontakt med naturen), finns det en tendens att göra trädgården en plats att njuta av naturen, inte bara odla mat.

köksträdgårdar

Organic Gardening

Feel Good Gardens