epoxy golv färg chips

Chips i Kits

Välja Chip färger

Installera Chips

Om du funderar på att sätta i ett nytt golv för ditt garage, tvättstuga eller utställningslokalen golvet, kan epoxy golvfärg spelar in. Även om du kan välja en fast beläggning av epoxifärg, kan chips bidra till att ge en mer unikt utseende till ytan. Flisen hjälper till att bryta upp de fasta golv genom att tillsätta en liten stänk av färg även om färgen är svart. Att arbeta med dessa marker är inte svårt att göra, och de kan vara stora design tillsatser för att ta hänsyn till. Här är lite allmän information om dem.

För det mesta hittar du måla marker full epoxigolv måla kit. Inom detta kit, hittar du allt du behöver för att göra en epoxy golv. Om du behöver köpa marker på egen hand, kan du lätt hitta dem på ett hem förbättring butik.

Medan de flesta epoxi färg marker kommer i grått, svart, eller en nyans av brunt, kan du få dem i nästan vilken färg. Om du känner för att lägga till en gnista till ditt golv, överväga en reflekterande uppsättning marker i en metallisk färg. Den idén är bra för utställningslokaler där belysningen är viktigt.

Du kan sätta färg marker ner medan du gör golven. Detta är helt enkelt en fråga om att följa instruktionerna i satsen och strö marker runt när det är dags. I slutet av projektet, kommer du att ha en one-of-a-kind golv som kommer att pågå i många år.