garage golvfärgborttagning

Steg 1 – Ta bort fläckar

Steg 2 – Tillämpa deglosser

Steg 3 – Applicera Paint Stripper

Steg 4 – Buff och Clean

Ta bort garage golvfärg är det rekommenderade alternativet om färgen är gamla, flisning, och fjällning. I dessa fall är den gamla färgen alltför skadad för att användas som en basbeläggning för ett nytt skikt. Det finns flera alternativ för strippning utanför ditt garage golv färg, och vissa är enklare och mindre farliga än andra.

Använd en stark tvättmedel för att tvätta bort eventuella fläckar garage golvet som orsakas av olja, bensin, fett eller liknande. Scrub envisa de med en svamp eller rengöringsborste tills helt bort, och sedan vara noga med att skölja ordentligt. Gör detta med en hyrd högtryckstvätt om du kan få en. Om inte, använd den dysinställning högtrycks på din trädgårdsslang.

Garage golv är ofta målade med lager av högblank färg på grund av dess hållbarhet. Detta kan också göra det svårare att ta bort. Kemiska deglossers finns i din lokala järnaffär målar avdelning. Var noga med att följa alla instruktioner för att använda dessa för att ta bort den övre glans beläggning av golvfärg, och alltid arbeta med dessa typer av kemikalier i ett väl ventilerat utrymme. Håll ditt garage dörren öppen, och även öppna alla sidorutor under denna process.

Starka färgborttagningsmedel kan användas med antingen en blast maskin eller appliceras för hand med hjälp av en styv stålborste för att lossa resten av garaget golvfärg. Om du använder färgborttagningsmedel med en slip blast maskin, har du mycket mindre exponering för denna starka kemikalier som potentiellt kan orsaka andningsproblem om för mycket av det inandas i alltför höga koncentrationer. Kontrollera med din lokala färgleverantören om att hyra en av dessa blästeranläggningar förutom en högtryckstvätt.

Med båda färgborttagnings alternativ, är det starkt rekommenderas att bära skydds målare kläder och en ansiktsmask för att inte andas in färgborttagnings rök. Om en traditionell färgborttagningsmedel visar sig vara ineffektivt, kan ditt garage golvet målas med en akrylbaserad färg, i vilket fall du kommer att behöva tillämpa en starkare remover kallas saltsyra, samma säkerhetsåtgärder gäller.

En slutlig valfri åtgärd för att helt ta bort envisa akryl garage golvfärg om ovanstående steg misslyckas är att använda en golv buffert. Detta kan också hyras från en hårdvara återförsäljare, tillsammans med slipdynor för maximal färgborttagning. Håll garaget golvet våt ett område i taget för att hålla dynorna från att bli alltför slitna från betongen under färgen.

Rengör från ditt garage golvet eventuella kvarvarande kemikalierester från färgborttagningsmedel och / eller saltsyra. Använd en annan tillämpning av rengöringsmedel, följt av en sköljning från din högtryckstvätt eller trädgårdsslang munstycke. Låt hela golvet torka i minst 24 timmar innan du börjar tillämpa ett nytt skikt av färg eller innan du flyttar bilen tillbaka in i garaget.