lycklig bad tid: att över barnens badrum

billiga förändringar

Även vuxna älskar ofta att frodas i en trevlig lång dusch eller ett lugnande varmt bad, få barnen till tvål upp kan vara tillräckligt för att arbeta dig upp ett lödder. För att göra bad tid mer av ett nöje och mindre av en smärta, varför inte piffa upp barnens badrum?

Som så ofta är fallet när dekorera för barn, är säkerheten ledordet. Det är särskilt viktigt i badrummet. Tänk på villkoren i Sheffield riktlinjer för inredning. Funktionen för barnens badrum är att förse dem med en plats som de finner tilltalande nog att tillbringa en tid, men som inte heller kommer att äventyra deras välbefinnande.

Att över barnens badrummet behöver inte kosta en förmögenhet. För mindre än $ 50, kan du sätta glad utskurna ingen slip kuddar i badkaret, få några ljusa nya tvättlappar, och hänga en ny duschdraperi bara för dem.

Om du har ett litet barn och ett äldre barn, kan den äldre invända mot dina försök att göra badrummet “barnslig”. Om så är fallet, kan du kompromissa. Du behöver inte få ett duschdraperi med en seriefigur. Du kan i stället köpa en med lekfulla havsdjur. Dekorativa ingen slip kuddar på golvet i badkaret kommer att säkerställa att alla förblir upprätt när du duschar. En delvis klar duschdraperi kommer att göra för att underlätta övervakning av bad tid.

En annan säkerhetsproblem med alla badrum är den elektriska situationen. Jordfelsbrytare eluttag krävs genom att bygga koder för att skydda mot stötar. Nya byggnader redan har dem, men om du är i en äldre hem, är ett bra tillfälle att göra omvandlingen ombyggnadsprojektet.

Med några små justeringar, kan du göra bad tid en mycket roligare och mycket mindre smärtsam.