nödsituation ryggsäck: posterna måste du ha

En nödsituation ryggsäck är en bekväm lösning i tider av nödsituationer, naturkatastrofer, eller till och med när du är camping i en avlägsen plats. Du kan ta en på dina axlar när du cyklar eller vandra i naturen. Om du förlorar din väg eller är strandsatta eller ensam, kan du använda innehållet i den akuta ryggsäcken tills hjälp anländer. Det är också en bra idé att hålla en nödsituation ryggsäck hands hemma och i bilen. I händelse av en katastrof, brand eller olycka, kan du bära ryggsäcken och fly till säkerhet med din familj.

Vatten påsar är lättare att bära och kan innehålla mindre delar av vatten, som är värdefull i tider av nöd. Varje person kommer förmodligen behöva 4 500 ml påsar av vatten.

vattenPortion

Packa protein eller spannmål barer som kommer att ge näring för ett par dagar. De är lätta och näringsrik. Hänsyn till behoven hos familjemedlemmar när packa nödsituation kit, särskilt diabetiker.

Mat

Termiska filtar kan vara livräddare om du är strandsatta i det fria. Dessa filtar reflektera och behålla kroppsvärmen och därmed hålla dig varm. Du kanske inte finna skydd under flera timmar eller dagar, beroende på hur allvarlig situationen och antalet människor som är i desperat behov av hjälp. Det är också en bra idé att bära god kvalitet presenning i nödsituation ryggsäck så att du kan skapa en provisorisk skydd.

termiska filtar

Visselpipor är ett bra sätt att väcka uppmärksamhet om du är strandsatta eller förlorat. bär också en kompass och kartor så att du har en bättre chans att hitta vägen tillbaka.

visselpipor

I händelse av en nödsituation, är ett strömavbrott alltid en möjlighet. Bär fackla ljus, ljus och vattentäta tändstickor i nödsituation ryggsäck. Se också till att batterierna fortfarande fungerar och bära några reservbatterier.

Lights

Bära jackor med huvor för alla medlemmar i familjen. Välj vattentät, lätt material som ger skydd i händelse av regn eller kyla.

jackor

Radio

Håll kontakten med omvärlden via en radio. Du kan också ta reda på om räddningsarbetet eller härbärgen för offer och hitta vägen mot hjälp.

Bär handskar för alla medlemmar i familjen, särskilt om vädret inte är gynnsam. Handskar kommer att hålla dig varm och skyddar dina händer från vassa föremål utomhus.

Carry kvinnliga hygienprodukter såsom kuddar eller tamponger, blöjor, tandborstar, tandkräm, tvål, toalettpapper, hårborstar och rena kläder.

Inkludera även smärtstillande medel, läkemedel för matsmältningsbesvär, alla receptbelagda läkemedel, läkemedel för barn och spädbarn, antiseptisk salva, våtservetter, och bandage.

En brand start kit gör att du kan bygga en brand i naturen. Det kan ge dig värme och ett sätt att laga mat.

Handskar

hygienartiklar

FÖRBANDSARTIKLAR

Bär lite pengar med dig, särskilt ändra på det du kan använda för att ringa vänner eller släktingar. Om de inte påverkas av katastrofen, kan det bli möjligt att starta räddningsförsök för din familj.

Brandstartsats

Pengar