vanliga kök och badrum remodeling frågor

Fråga: Hur mycket kostar det att renovera mitt kök eller badrum?

A: Priset för ett nytt kök eller badrum kommer att påverkas av (1) där du köper det (2) vilka funktioner den innehåller och (3) de märken / modeller du väljer.

För kök, kan prissättning varierar från $ 5000 eller så (om du göra en del arbete själv) till så mycket som $ 150.000 och högre. I genomsnitt kommer en kök kostar från $ 15.000 – $ 26.000, inklusive design, produkter och installation.

Badrum priserna i genomsnitt i allmänhet mellan $ 6500 och $ 11,600 när du byter ut allt. Återigen, kan kostnaden bli lägre eller betydligt högre beroende på vad du letar efter.

F. Vad gör ett kök mer eller mindre dyrt?

A: Skåp står för ungefär hälften av den totala kostnaden för projektet och kommer att ha störst inverkan på din budget. De varierar i pris avsevärt beroende på kvalitet, vilken typ av material de är gjorda av, och om de är lager (färdiga i vissa storlekar) eller anpassade (speciellt framtagen för ditt kök i vilken storlekar behövs).

Det material du väljer för ytor inklusive räknare, backsplashes och golv kan också ta hänsyn till variationer i pris.

F. Vad gör ett badrum remodeling mer eller mindre dyrt?

A: Inget enskilt element i ett badrum remodeling omfattar en betydligt större del av kostnaderna än andra element. Skåp är en av de största delarna av budgeten, som står för 34 procent av kostnaderna, i genomsnitt. Så kommer den typ och kvalitet av skåp du väljer påverkar dina totala kostnader.

Inte överraskande, och inventarier står för en hög kostnad procent i badrummet. Kostnad för inventarier varierar beroende på märke, typ av material, och utbud av produkter du väljer.

Fråga: Hur kan jag möjligen betala för ett nytt kök eller badrum?

A: Precis som alla större inköp, bör du bara spendera vad du har råd att spendera. Det innebär att sätta en budget och hålla sig till det. Om du arbetar med ett professionellt kök designer, kommer han hjälpa dig att göra det mesta av det – och han kommer att respektera den budget du har ställt.

Fråga: Vem är den bästa personen för jobbet?

A: Det finns en hel del proffs ute – inredare, arkitekter, ombyggnad entreprenörer – men din bästa insats är att välja en designer eller företag som specialiserat sig på kök och badrum område. Det finns tusentals företag som erbjuder kök / bad design och installationstjänster – många av dem hör till National Kitchen & Bath Association. Det finns också tusentals personer som certifierats av NKBA som Certified Kök Designers och / eller Certified badrum Designers.

F: Vad kan jag göra själv för att bidra till att minska kostnaderna?

Q: Vad om avtal och order?

Q: Vad om betalning?

F: Vad är köket “arbete triangeln” och varför är det viktigt?

F: Var är den bästa platsen att sätta en mikrovågsugn?

Fråga: Vad är GFCI och behöver jag det?

A: GFCI står för jordfelsbrytaren brytare. GFCI övervakar balansen av elektrisk ström som rör sig genom kretsen. Om en obalans uppstår, skär GFCI av elektricitet. Dess syfte är att förhindra dödliga elektriska stötar. Som ni vet, vatten och el är en dödlig kombination. Eftersom båda är nödvändiga i kök och badrum, alla strömbrytare, uttag, brytare och kretsar för dessa rum bör GFCI skyddad för din familjs säkerhet,. Återges med tillstånd av National kök och badrum Association