blomsterarrangemang grunderna

vaser

stationära Flowers

blomma Typer

Färger

Blomsterarrangemang kan tyckas enkelt att sätta ihop men mer är involverad än att bara göra dem ser ganska.

Om du inte får den rätta storleken på vas, kan arbetet vara tidskrävande och irriterande. Se till att det är höjden du vill ha det och se till mynningen av vasen är tillräckligt stor för att passa så många blommor som du vill i den. Bredden på munnen är viktigare än höjden eftersom du kan skära stjälkar om blommorna är för långa eller lägga stenar eller kristaller till botten av vasen om stjälkar är för kort. Du vill inte blommorna ska krossas tillsammans, men så se till att vasen är tillräckligt bred.

Om du vill ha dina blommor att stanna kvar i ett stationärt läge, använder en del oasis i botten av vasen eller behållaren. Blanda vatten och blommor mat och låt tegel skum blöt. Detta gör det lättare att skära till storlek och ger blommor med välbehövlig sustanance. Efter den är blöt, är det mycket lätt att hålla stjälkarna av dina blommor i, men se till att du lämnar tillräckligt med utrymme i behållaren för orubblig vatten.

Linje blommor är de högsta blommor i ett arrangemang. Dessa är viktiga eftersom de kommer att vara en av de första typerna märkbara till på looker. Detta skulle inkludera blommor som lejongap eller lockigt pilgrenar. Mass blommor är i allmänhet höjdpunkten av ett arrangemang. Om ditt arrangemang skulle vägas dessa wold väger mest, att ge dem sin titel som mass blommor. Dessa skulle vara blommor som rosor, nejlikor zinneas. Filler blommor ger karaktär till ditt arrangemang och är där för att fylla upp utrymmet mellan linje och mass blommor, vilket ger arrangemanget en mer fullständig utseende. Barnets andetag är de mest populära filler blommor, särskilt i ökade arrangemang, men du kan också använda blommor som mattram, aster eller ormbunkar.

Detta är en av de viktigaste och mest enkla delar av blomsterarrangemang. Du har många alternativ med att arrangera färger av blommor. För en mörkare arrangemang, kan du använda färger som svart (eller någon mörk färg som liknar det som en mörkt lila eller mörkbrun), vit och grå / silver. För en ljus arrangemang, försöka blanda rött, blått, lila, rosa och vitt. Du kommer att märka att rött och blått primärfärgerna och resten blandningar av dessa. Detta är typiskt för blomsterarrangemang. Man kan också gå med ett arrangemang som sticker med en färg, t ex en grön arrangemang eller en rosa arrangemang. Var inte rädd för att prova nya färgval ut.