elektriska hammare

De elektriska hammare används vanligen för borrning i spikar och andra vassa föremål såsom nubb i murverk. Den upprepad hamring verkan av de elektriska hammare beräknas i BPM (slag per minut). Detta är en bra mått för dig att välja en tillförlitlig elektrisk hammare för din nästa gör det själv-projekt. Moderna elektriska hammare leverera uppemot tio tusen slag per minut under normala driftsförhållanden. Elektriska hammare är oftast används av gör det själv entusiaster att hjälpa dem att utföra mindre el- och VVS uppgifter. De elektriska hammare är inte mycket effektiva när de används i genomträngande relativt hårdare ytor såsom betong etc.

Sladdlösa Elektriska Hammare

De sladdlösa elektriska hammare drivs med uppladdningsbara batterier. Det är allmänt rekommenderas att du bär en extra batteri när du använder trådlösa elektriska hammare så att du kan använda hammare för omfattande verksamhet utan att slösa mycket tid (i väntan på den ursprungliga batteriet att ladda upp).