epoxi sten uppfart vs betong uppfart

Utseende

Kosta

Underhåll

Både en konkret uppfart och en epoxi sten uppfart kan ge dig några fördelar. Dessa är populära stilar av infarter, så överväga följande för att avgöra vilket material som fungerar bäst för dina behov.

En av de största skillnaderna mellan dessa två typer av material är det utseende som var och en ger. Med betong, får du en plan yta som har en enhetlig färg och utseende. Med epoxi sten, kommer du att ha en mängd olika färger och ett varierat utseende. Vissa människor gillar epoxi sten eftersom det ger lite variation.

Om du är orolig för kostnaden, kommer betongen uppfarten vara billigare. Du kan i allmänhet få betong för runt $ 2 eller 3 $ per kvadratfot. Med epoxi sten, måste du betala någonstans mellan $ 5 och 9 $ per kvadratfot. Om du gör en stor uppfart, kan detta vara en väsentlig skillnad mellan de två materialen.

Du kommer också att behöva hålla uppfart oavsett vilken typ du får. Med epoxi sten, måste du se till att det är regularlysealed eller stenarna kunde börja komma isär.