glasdörr dryck kylskåp rengöring och underhåll

Om du äger en glasdörr dryck kylskåp för ditt hem eller företag, kan man undra om det finns ett speciellt sätt att rengöra det som inte kommer att orsaka skada. Lär dig att rengöra och underhålla din glasdörr dryck kylskåp att hålla den igång under en lång tid,. Åtgärder för att rengöra din Glasdörr Kylskåp, om du har en glasdörr kylskåp, är det viktigt att se till att det är rent och fungerar som det ska . Innan du ren, stäng av och koppla ur kylskåpet. Tömma kylskåpet av drycker samt alla delar som du kan ta ut. Gör en lösning av bakpulver och varmt vatten och tvätta insidan av kylskåpet med lösningen. Skölj insidan mycket bra och torr med en ren handduk,. Du kan tvätta hyllorna som du tog bort i en rengöringslösning. Skölj dem väl sedan torka med en ren handduk. Medan du gör detta, bör du kontrollera hyllorna noga för att se till att det inte har funnits någon sprickbildning eller flisning. Skillnaden i temperatur kan orsaka den här typen av skador, så låt hyllorna komma till rumstemperatur innan tvätt och använda ljummet vatten för att rengöra,. Använd rengöringsmedel för att tvätta dörren packning, gör detta särskilt väl i sprickor och sprickor där bakterier , mineraler och livsmedel kan bygga upp. Skölj väl torka sedan,. Med samma tvättmedelslösning, kan du tvätta utsidan av kylskåpet. Återigen, skölj sedan torka. Efter detta steg, kanske du vill använda ett fönster rengöringsprodukt på dörren bara för att ta bort eventuella ränder eller fläckar,. De plaster som används i kylskåpet kan skadas av höga temperaturer. Använd aldrig varmt vatten för att rengöra. Hushållskemikalier kan vara skadligt för kylskåpet, så hänvisa till ditt kylskåp anvisningen innan du använder några rengöringsmedel på det. Använd ett milt rengöringsmedel som diskmedel med varmt vatten, eller en bakpulver blandning. Undvik att använda slipande rengöringsmedel och skurkuddar eller de skadar kylskåpet,. Mellan rengöring, om du rena spill när de inträffar kan förhindra färgning, lukt och ansamling av bakterier. Plast är särskilt utsatta för dessa saker, särskilt om du håller mörk mat och vätskor;. Se till att all mat och dryck lagras i en sluten behållare och rutinmässigt ta bort föråldrade mat för att förhindra lukt,. För att hålla kylskåpet och alla dess delar kör smidigt, kommer du vill suga damm från kondensorn ibland. Ta bort smuts och damm från fläkten gör det möjligt att köra fritt. En smutsig fläkt över arbetade, och kommer över värme som orsakar skador på delar av motorn. Ta bort kastrullen placerad under kylskåpet och tvätta den i milda rengöringsmedel, skölj, torka och byta ut. Denna pan samlar vatten från den automatiska defroster,. Ta bort Kyl och frys lukt, Genom att hålla mat och dryck förseglade tight, omedelbart städa upp spill, rengöring av droppskålen och se till att kylskåpet är fritt från föråldrade produkter som du kan hålla lukt tar över ditt kylskåp. Du bör också kontrollera din mat efter några strömavbrott.