glasskärmar

Byte av glaskupor på belysning kan omedelbart omvandla en hela utrymmet. Att hitta ersättare glasskärmar är oftast mycket enkelt och de kan typiskt installeras av de mest amatör hemmafixare. Följande är några tips på hur man väljer de bästa glas nyanser för ditt utrymme.

Allt om glas Shades

Finishen på glasskärmar är en av deras viktigaste egenskaper. Frostat glas nyanser kommer att göra ljuset i rummet dimmer och lindrigare. Klarglas nyanser kommer att maximera mängden ljus som du får från din armatur. Färgat glas nyanser kan förändra hela stämningen i ett rum. Tänk noga om funktionen och estetiska du behöver från ditt glas nyanser innan du köper dem.

Du kommer också att behöva tänka på storleken och formen på dina glasskärmar. Olika armaturer har olika storlek lökar och baser där du kommer att installera glas nyanser. Om armatur har nuvarande nyanser, ta en med dig när du går att köpa ersättningsglasskärmar. Detta kommer att säkerställa att du väljer en version som passar basen och är bred nog att rymma lampan.