handikapp badrumstillbehör

Säkerhetshandtag

Toalettsits

dusch Anpassat

badkar Lift

Handdusch

Heavy Duty Duschförhänge

Ett handikapp badrum är vad du behöver om du bor med en äldre eller en handikappad person i ditt hushåll. Utformningen av denna badrum är sådan att den gör det lättare för handikappade eller äldre personer att flytta runt utan mycket hjälp från andra människor.

Om ditt badrum inte ursprungligen tänkt på detta sätt, finns det ingen anledning för dig att göra en komplett badrumsrenovering. Du kan helt enkelt installera handikapp badrumstillbehör i befintlig struktur för att göra den lämplig för användning av handikappade personer. Handikapp badrumstillbehör är i grunden saker avsedda för säkrare och enklare användning av badrummet av äldre och handikappade.

En säkerhetshandtag är bland de billigaste handikapp badrumstillbehör tillgängliga. Det är också en av de mest nödvändiga tillbehör. Tillverkad med lång och varaktig metall, kan användaren hålla fast vid dessa stänger för stöd när du använder badrummet, vilket möjliggör enkel förflyttning. Dessa tillbehör kan installeras nära toaletten, badkaret och dörren.

Dessa toalettsitsar har en bärram mycket likt en grab bar. Denna utrustning gör det möjligt för någon att använda standard toaletter utan stora svårigheter.

Rullstolsanvändare kommer att älska en dusch rullstol eftersom detta handikapp badrum tillbehör ger dem mer självständighet. Till skillnad från den fasta duschstolen ger duschstolen dem bättre rörlighet runt badrummet.

Ett handikapp badkar kan vara ett bra komplement till alla badrum, men kan installera den här armaturen kräver omfattande badrum remodeling och kan kosta en hel del. Istället för att installera denna armatur i badrummet, kanske du vill gå till ett billigare alternativ, såsom en hiss badkar.

En hiss badkar är en utrustning väldigt likt ett säte som är fäst vid sidorna av badkaret. Det är ofta utrustade med en handstyrd mekanism som tillåter individer att lätt lyfta eller sänka den med bara ett tryck på en knapp eller spak. Fancy modeller erbjuder även bärbarhet och liggande kapacitet. Med denna utrustning runt, handikappade och äldre personer har lättare tillgång till badkaret.

Den regelbundna dusch är ofta svårt att styra för äldre och handikappade. En handhållen dusch är inte. Den fungerar som en vanlig inbyggd dusch, bara det kan avlägsnas från sin fixtur.

Detta fungerar liknar en vanlig duschdraperi, men det är mer hållbara, vilket ger bättre skydd. En kraftig duschdraperi kan också motstå elektriska stötar, brand och skadliga bakterier. Det är inte bara ett säkert alternativ, men en mer sanitär val.

Lägga handikapp badrumstillbehör är inte tillräckligt för att ge den bästa komforten för äldre eller handikappade. Du kan behöva ändra och justera några av de befintliga badrumstillbehör samt. Till exempel, kan diskhon sänkas för att göra den mer åtkomlig för en person på en rullstol. Dörren kan breddas och hot-och-kallt kran kan behöva bytas ut mot en enda kran. Säkerhet är den huvudsakliga faktorn.