Insidan färg idéer för förorter hem

Kontrast

Mural

Pebbledash

Country Cottage

Tudor

tegel Effekt

Sprucing upp den yttre fasaden av ditt hem kan innebära att den yttre väggfärg hänsyn liksom trädgården. Att vara medveten om de olika alternativ att välja mellan kommer att hjälpa dig att fatta ett beslut om vilken design passar ditt hem.

Du kan göra ditt hem sticker ut med hjälp av kontrasterande yttervägg färg. Även med hjälp av den subtilt kan göra en ganska dramatisk inverkan beroende på de färger som används. Begränsning av kontrasterande färg till gränserna för fönster och dörrar kommer att skapa en fin effekt utan att kräva en betydande mängd arbete.

Om du har någon konstnärlig talang, kommer en stor yta av kal vägg vara ropar efter en bild som ska läggas till det! Överväg att skapa en väggmålning på väggen med hjälp av sprayfärg eller bets, kommer det här alternativet gör att du kan memorialize speciella händelser eller få hjälp av barn i hushållet så att de kan bidra till bilden. Innan något arbete på väggmålning, ta reda på om du behöver tillstånd för att sätta upp bilden och som angränsande fastigheter det kommer att ses av.

Den tidigare popularitet pebbledash innebär att det kan fortfarande finnas på ett antal fastigheter. Detta ytbeläggningen lyckas göra en fastighet ser ganska daterat men kan vara svårt, om inte omöjligt att ta bort. För att förbättra utseendet på en pebbledash yta, är det en bra idé att tillämpa yttervägg färg. Den sjaskig utseendet på bruna stenar kan göras avsevärt bättre med vit färg som är lämplig för småsten.

En förorts hem kan göras för att se ut som ett land stuga med några smarta tillämpning av någon yttre vägg färg. Bilder av växter och blommor kan tillämpas på en vanlig bas för att få dem att se ut som om de växer från marken. Måla en bild av krypande murgröna eller liknande växt så att den loopar upp och runt dörrkarmen eller upp på sidan av fastigheten och under rännor.

Många egenskaper från Tudor perioder bestod tjocka vertikala ränder på övre våningen, i synnerhet runt fönster. Använd svart färg på en vit bakgrund för att skapa en Tudor effekt till den yttre fasaden av ditt hem.

Använda en yttervägg färgen på samma färg som tegelstenar gör att du kan skapa effekten av en annan typ av murverk. Vanligt yttre beklädnad kan göras för att se ut som tegelstenar med rätt typ av färg. Tillämpning av baslack gör att du kan välja färg på tegel som du vill replikera.

Testa färgerna först kommer också att du kan bestämma vilka färger du ska använda tillsammans. Det gör att du kan använda vilken färg “injekteringsbruk” som du tycker är lämpligt. För att minska den mängd arbete som krävs, kan du bara rengöra den befintliga ytan av den yttre väggen innan applicering av typen “injekteringsbruk” i en kontrasterande färg.