skatta exteriör källare tätskikt kostnad

Källare vattenskador

Reparationer och Kostnad för Basement vattenskador

En stor huvudvärk för husägare är när en uppskattning av källaren tätskikt kostnader måste bestämmas på grund skador orsakade av olika vattenrelaterade incidenter har inträffat på området källaren. Skadan kan innefatta vatten ackumulering i källaren på grund av dålig dränering och läckor i väggarna. Reparationen till dessa skador är att vattentät källaren området.

Kostnad för tätskikt kan bli dyrt och komplicerat, vilket varför du måste bestämma en kostnadsberäkning. Det finns olika utvärderingar som måste slutföras på de drabbade områdena samt andra faktorer som bidrar till skadan. Det första steget för att göra är att bestämma vattenproblemet i området som orsakar problemet.

Ett problem är när fukt börjar bygga upp i källaren på grund av kondens, läckage och läckage. Dålig ventilation i området kan resultera i dämpning av de väggar och rör inom källaren. Dålig dränering är en annan skyldige.

En effekt av kraftiga regn är stillastående vatten eller bildandet av vattenpölar som kan orsaka golv och grundmurar att knäcka. Var och en av dessa skador har konkreta strukturella lösningar. Kostnadsberäkning för varje reparation varierar beroende på hur allvarlig skadan.

Värme och luftkonditionering kan lindra problemet med kondens formad av dålig ventilation. Vattenledningar ska vara väl isolerade. Det bör finnas en tung avfuktare körs i området för att minska fukt. Kostnaden för isolering av rör och köpa en kvalitet avfuktare kan köras från $ 50 till $ 300. Om det finns värme och luftkonditionering arbete att göra i området, kommer kostnaden definitivt att öka.

För skador som inbegriper otillräcklig vattenavrinning kan tätskikt inte vara nödvändigt. Fix kan vara ganska enkel. Inspektera hängrännor och stuprör för att säkerställa att de hålls fria från föremål som kan orsaka igensättning. Marken bör också lutning bort från husgrunden. Kostnaden för reparation av rännan skulle vara över $ 200. Kostnaden kommer att öka om grunden lutningen behöver mer rock eller smuts påfyllning.

Reparationer av läckage måste hanteras av en professionell, speciellt om du tätskikt källaren eftersom det är en komplicerad procedur. Kostnaden för mindre läcka reparationer och tätningsmedel är ca $ 350. Installera avlopp och sumpen pumpar för dräneringsändamål kan kosta $ 1000 till $ 2500. För mer allvarliga problem som kräver omfattande dräneringssystem utomhus, samt grund reparationer, kan kostnaden vara $ 2500 till $ 12.000.