spis vägg tegel reparation

Steg 1 – Ta bort den gamla Brick

Steg 2 – skaffa din Replacement Brick

Steg 3 – Förberedelse det utrymme som skapas av den avlägsnade Brick

Steg 4 – Ansök Murbruk

Steg 5 – Montering din nya Brick in Place

Steg 6 – Avvägning Din Brick

Eldstaden kan inte vara säker om den har gått sönder eller spruckna tegelstenar i eldstaden väggen som gör att rök och ånga från elden att fly in i ditt hem. För att garantera säkerheten för din familj och gäster, bör du reparera dessa tegelstenar. För att åstadkomma detta behöver du några specialverktyg, rätt material, och en förståelse om hur du tar bort och byta ut skadade tegel.

Använd din hammare och en mejsel för att chip ut den gamla murbruk runt tegel du ska byta ut. Var noga med att inte skada andra angränsande tegel. När du har flisas bort alla murbruk runt den gamla tegel, bör tegel vara lös nog att du kan ta bort den för hand. Ta ut ur väggen och ställ den åt sidan.

Om din spis tegel är en enhetlig färg och är alla omålade, kommer du vill ersätta din trasiga tegelstenar med tegel av samma färg. För att säkerställa att du matcha färgen på tegelstenarna du ersätter, se till att ta en stor bit av en tegelsten med dig till handlaren när du köper ersättnings tegel. Var noga med din ersättare tegel är eldfast lera tegel.

För att säkerställa att den nya tegel murbruk ordentligt kommer att följa den nya tegel, borsta ut allt skräp från utrymmet du skapade från att ta bort den gamla tegel. Om det behövs, använd en dammsugare. Innan du kan använda injekteringsbruk till tegel, måste ytorna på tegel som tar emot din murbruk vara våt. Detta inkluderar den nya tegel och gamla tegelstenar som omger den nya tegel. Använd en sprayflaska med vatten för att fukta alla dessa ytor.

Gör en blandning av sand, vatten och öppen spis cement. Spackel detta murbruk på sidorna av tegel i det utrymme där du kan sätta in din nya tegel. Se till att du lämnar tillräckligt med utrymme för din nya tegel att passa. Applicera ett tunt lager av murbruk till den nya tegel.

Wrap två snören runt din nya tegel, en på vardera änden av tegel. Lämna tillräckligt längd som efter tegel är på plats, kommer ändarna exponeras och du kommer att kunna gripa dem. Skjut din nya ersättnings tegel i det utrymme som skapas genom borttagande av gamla tegel. Försök att undvika att trycka på tegel för långt in i väggen.

När tegel är på plats, vara säker på att det är nivå och även med den omgivande tegel yta. Om det skjuts alltför långt in i väggen, dra den tillbaka ut genom att gripa ändarna av strängarna och dra dem mot dig tills tegelytan är jämn. När tegel är rak och nivå, ta bort strängen från tegel genom att dra den lösa änden av strängen.